d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"

Vi opfordrer alle vores læsere til at registrere sig som brugere


I denne, vores nye udgave af SaebyAvis.dk har vi oprettet en funktion hvor man kan registrere sig som bruger af avisen. For at kunne skrive kommentarer, er det nødvendigt at være registreret, og i fremtiden vil der komme flere funktioner, blandt andet afstemninger etc., som vil kræve at man er registreret bruger på avisen. Registrering er 100 % gratis !

Derfor opfordrer vi nu alle til at registrere sig som bruger. Du kan gøre det via dette link: SaebyAvis.dk ny bruger

Registrering er personligt, så opret gerne en brugerkonto pr. person, også selv om man bor i samme hus.

Registrering er enkelt, du udfylder med ønsket brugernavn, og derefter med din email adresse, så modtager du et kodeord via din mail som du så kan logge ind med. Du finder det link som du skal bruge til at logge ind via, helt nederst til højre på forsiden af SaebyAvis.dk, eller via dette link: SaebyAvis.dk login

Når du er logget ind, skal du udfylde dine oplysninger med eget fornavn og efternavn. Du har desuden muligheden for at rette din adgangskode til noget som du selv nemt kan huske.

Vigtigt: Vi sender aldrig reklame mails til dig, og vi vil ikke videregive dine informationer til andre !

Skulle du have besvær med at oprette dig som bruger, kan du sende en mail til mig, med dit navn og din email adresse, samt ønsket brugernavn, så opretter jeg din brugerkonto.

Med venlig hilsen

Henrik Christensen
WebRedaktør