d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"home Sæby – Læsø:
Rummelig villa med 4 værelser

17. oktober 2020 - kl.10:12 - af:

LGT_8100000242_7 kopier

Rummelig villa på 167 m2 fra 1974, delvis løbende og med tilbygning i 2000.

Denne villa ligger tæt på stranden og i et populært villakvarter med stisystem til skole og centrum. Den har 4 værelser og dermed god plads til en større familie.

Villaen er indrettet med nyere bryggers, hvor der er god plads til garderobe, opbevaring, tøjvask o.lign. Der køkken med meget bordplads, lyse skabselementer og træbordplade samt alrum med god spiseplads, havedør til terrassen og adgang til et af værelserne og stuen.

Stuen er med brændeovn og adgang til lille fordelingsgang til værelse og badeværelse. Badeværelset er af ældre dato og indeholder toilet, håndvask, bruser og badekar.

Fra stuen er der adgang til tilbygning fra 2000, hvor der i fordelingsgangen er ovenlysvindue. Der er lækkert soveværelse med mange vinduer, havedør til terrassen og højskabe samt badeværelse med lækkert skabsarrangement, integreret håndvask, toilet og bruseniche.

I tilbygningen er der endnu et lyst værelse med god plads.

Der er lyse trælofter i hele huset, og gulvene veksler mellem klinker, parketgulve og gulvtæpper.  Væggene veksler mellem tapet, filt og vandskuering. Alle indvendige døre er hvide.

Villaen ligger på en lukket grund og er bygget i gule mursten med hvide plast vinduer og døre

I indkørslen er der opført dobbelt stålcarport med skur til cykler og opbevaring. Haven er nemt at vedligeholde med stor flisebelagt terrasse.

En god familievilla på attraktiv beliggenhed i Sydbyen.

Pris: 1.575.000

Udbetaling: 80.000

Ejerudgifter pr. måned: 2.432

Energiklasse: C

Boligareal: 167 m2

Grundareal: 865 m2

Skriv en kommentar......