d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Nybolig Sæby: Flot moderniseret fritidshus i 3. række

16. oktober 2020 - kl.8:35 - af:

Ejendommen2 kopier

I hyggelige Sæby ligger dette fritidshus med kun ca. 75 meter til strandpromenaden og den milde strand ved Østkysten. På denne placering får I et fritidshus, der ligger med meget kort afstand til strand og bymiljø. Sæby er en by som byder på atmosfære og aktiviteter hele året hvor man bl.a. kan besøge den hyggelige lystbådehavn med spisesteder, specialbutikker og byens torv, hvor der er mulighed for en kold genstand eller frokost på en varm sommerdag.

Fritidshuset ligger i 3. række og er moderniseret med net pudset facade, tag, elinstallationer, ekstra isolering på loftet mm. Fra terrassen og huset er der flot havudsigt, hvor man kan følge den spændende trafik på havet.

Indenfor byder stuen velkommen i et maritimt look, som er ført gennem hele huset og fra sofaen kan den flotte havudsigt nydes. Der er loft til kip og buet loft ved indgangspartiet, hvor en stjernehimmel kan tændes på en mørk aften. I forbindelse med stuen ligger også køkkenet, som er fint indrettet og også her er der flot havudsigt samt dør ud til terrassen mod øst. Derudover er det et soverum med skabe og badeværelse med brus. Oven over soveværelset er der en skøn hems, som er indrettet med to sovepladser og herfra er der flot havudsigt til Kattegat. I enden af huset er der et separat teknikrum/udhus på 3 kvm. samt et fritliggende udhus på 9 kvm. med god opbevaringsplads og det ligger på vestsiden af fritidshuset. I haven er der god plads til leg og boldspil.

Der foreligger udlejningsaftale på huset og i 2020 er huset pt. udlejet for ca. kr. 50.000. Der er mulighed for at optage realkreditlån på ejendommen.

Velkommen til Sæby og Maagevej 5, som vi glæder os til at vise jer.

Link: https://www.nybolig.dk/fritidshus/9300/maagevej/105085/933427

Sag nr.: 933427

Adresse: Maagevej 5, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 1.425.000, –

Udbetaling: Kr. 75.000, –

Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.992, –

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 5.935,-/5.170,-

Bolig areal: 56 m2

Stue/vær.: 1/1

Opført: 1957/2002

 

 

 

Skriv en kommentar......