d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"To aflyste Suppeaftener i Mariehuset

14. oktober 2020 - kl.15:18 - af:

Mariehuset Sæby_600x250

Sæby Menighedsråd og holdet bag aftenerne havde glædet sig til igen at kunne byde velkommen til en ny sæson med Suppeaftener og var langt fremme med planlægning. Tilmeldingerne til den 24. september var begyndt at tikke ind, da Corona smitten begyndte at stige voldsomt især i Frederikshavn Kommune og de to nabokommuner.

For at medvirke til at stoppe spredningen af det øgede smittetryk og af hensyn til den enkeltes sikkerhed, valgte Menighedsrådet at aflyse den 24. september, og dette er ligeledes tilfældet for den 22. oktober, som nu også er aflyst.
Menighedsrådet holder den 19. november åben indtil videre og håber på en bedring af situationen.
Ved Suppeaftenen den 19. november orienterer advokat John Henrik Andersen om fremtidsfuldmagter og testamenter, og denne sæsons første aften serverer de stegt flæsk med persillesovs i lighed med forrige sæsonstart.
Formen er som hidtil med mødetid kl. 18.00. Man spiser, lytter og snakker og får kaffe. Kl. 20.00 sluttes der af. Fællessangen må desværre udgå, som situationen er lige nu.
Prisen i år er sat til 60 kr. og 5 kr. for øl eller vand.

Ved de to aflyste Suppeaftener skulle Menighedsrådet have haft besøg af Chris Sørensen, tidligere chef for Flådestationen i Frederikshavn, han skulle fortælle om et liv ved den Danske Flåde og Karsten Thomsen, formand for teknisk udvalg, havde emnet om den kommende udvidelse af Sæby Havn. Begge har givet tilsagn om at komme til Suppeaftener i det nye år. Aflyst er således en dårlig betegnelse med hensyn til Suppeaften, lad os i stedet sige udsat.

Suppeaftenerne i det nye år er datosat til den 21. januar, 18. februar og 18. marts. Det vil være et nyt menighedsråd, som er vært til den tid, men holdet, som I kender dem, stiller gerne op til en tørn mere i det omfang, det ønskes.

Suppeaftener er for alle, der har lyst til en aften i godt selskab.

Skriv en kommentar......