d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"IF Skjold Sæby i nordjysk lokalopgør onsdag aften

14. oktober 2020 - kl.7:59 - af:

Skjold premiere

IF Skjolds danmarkseriehold møder onsdag aften kl. 19.00 på hjemmebane Nørresundby FB. Begge hold tabte i den forgangne weekend på udebane.

Skjolds kamp på udebane endte med et 3-1 nederlag til topholdet IF Lyseng. ”Det blev en kamp som blev afviklet i et højt tempo, mod et homogent og dygtigt hold. Set over 90 minutter, var sejren til Lyseng fortjent. Alligevel synes jeg at vi leverede en arbejdsindsats og en præstation som vi kan være bekendt” udtaler Nikolaj Dorff.

Dorff fortsætter ”Onsdagens modstander er Nørresundby FB som vi efterhånden har mødt mange gange. Vi kender dem som et stærkt fysisk mandskab og vi har altid haft nogle svære kampe, når vi har mødt dem. Især har de spillere med stor kvalitet og fart i de forreste linjer og deres fysiske tilstedeværelse i felterne, med anfører Christian Andersen i spidsen, har været noget af en opgave i flere af vores indbyrdes opgør”.

”Et godt resultat i dagens opgør, kommer til at kræve en 100 procents indsats fra hele holdet. Vi skal først og fremmest være klar på benhård fight om hver eneste bold og så skal vi turde spille fodbold – også selvom kampen bliver fysisk”, slutter Nikolaj Dorff.

Til onsdagens kamp er følgende trup udtaget:

Stefan Wesley Bjerggård

Mads Ring

Thomas Nielsen

Christian Lund Madsen

Daniel Gravesen

Christoffer Nødgaard

Patrick Nødgaard

Asbjørn Molke

Morten Honorè

Mikkel Dorff Kristensen

Simon Casper

Alexander Petersen

Jacob Kristensen

Gerardas Zukauskas

Jens Vejen Lorenzen

 

Skriv en kommentar......