d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Ny assistent træner til Vendsyssel Håndbold

13. oktober 2020 - kl.15:10 - af:

121562790_3673855179291253_2613769503833644920_o kopier

Efter fyringen af cheftræner Kent Ballegaard, i sidste uge, og udnævnelsen af assistenttræner Thomas Kjær til cheftræner, har Vendsyssel Håndbold i dag budt velkommen til Jesper Korsgaard som ny assistenttræner.

Udover selv at have været elitespille, har Jesper en årelang udviklingserfaring fra bredden og eliten på håndboldbanen i Hjallerup IF og 15 års erfaring indenfor ledelse som HR chef. Som kredstræner i Jydsk Håndbold Forbund har Jesper en klar fornemmelse af, hvad der er vigtigt for at udvikle og dyrke de lokale håndboldtalenter her i den nordlige del af Jylland.

I forhold til jobbet som assistenttræner udtaler Jesper: “Det er spillerne, der kan gøre forskellen på banen. Jeg skal sammen med Thomas Kjær sikre de optimale rammer, således at spillerne trives og udvikler sig, hvilket er fundamentet for, at de kan præstere optimalt i hver eneste kamp og hente point til Vendsyssel Håndbold. Jeg glæder mig til samarbejdet med spillerne, trænerteamet og den øvrige del af organisationen.”

Til daglig er Jesper Korsgaard at finde på UCN hvor han underviser på Sport Management uddannelsen, så det er med andre ord en assistenttræner med elitehåndbold i blodet og indsigt i professionelle sportsorganisationer, som kommer med på trænerbænken.

Skriv en kommentar......