d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Bageren i Hørby kalder alle børn med fingersnilde

13. oktober 2020 - kl.13:34 - af:

Hørby_bager

De er kreative i byen, og det er efterårsferie og tid til hygge corona-aktivitet.
Ved Hørbys 4 indkørsler, ved byskiltene, har bageren opsat halmballer, som de håber bliver pyntet med flotte græskar. Så hvis I alligevel er ude og hente græskar til jeres trappe, så tag et ekstra med hjem, skær det fint ud, og placer det på en af de 4 halmballer, og få mor eller far til at tage et billede af dig.

På fredag kan du så fra kl 10.00-12.00 komme på besøg hos bageren og vise dit græskar billede, og som tak modtage en kop kakao og et stykke kage.

“Håber mange vil være med på legen, og være med til at byen bliver efterårspyntet, også selv om vi på grund af corona, ikke må lave så mange ting sammen for tiden, er det rart, at kunne prøve at finde små aktiviteter som denne, der kan holde humøret oppe”, fortæller Helle Madsen fra bageren i Hørby.

IMG_5878 (1) kopier

Skriv en kommentar......