d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Rummelig og indflytningsklar familievilla

12. oktober 2020 - kl.8:41 - af:

LGT_8100000372_6 kopier

home Sæby – Læsø: På lukket, børnevenlig vej nær skole og grønne områder.

På den bageste og dermed allermest ugenerede af de i forvejen rolige, blinde stikveje her på Hjulmagervej ligger denne velholdte villa særdeles familievenligt placeret. Kvarteret er omgivet af grønne arealer, og via stier er det let at komme omkring – både i retning af centrum og ikke mindst til skole og fritidsordning, der ligger få hundrede meter herfra.

Villaen er opført i 1973 og giver dig 144 m2 bolig, som suppleres af en garagebygning på yderligere 53 m2 samt et drivhus på 8 m2. Grunden i sig selv er på lige præcis 1.000 m2.

Det er tydeligt, at ejendommen både er blevet holdt ved lige og opdateret med en kærlig og grundig hånd. Og resultatet er en skøn, lys og imødekommende bolig, der møder alle de krav, en moderne børnefamilie har til indretning og komfort i dag. Her er god plads til at være sammen, og der er også fine rammer til, at børn og forældre kan have lidt fred og ro hver for sig. Samtidig er det også værd at notere sig, at boligens indre og ydre rammer er virkelig velforbundne.

Selve planløsningen består af et stort, samlende opholdsafsnit, hvor køkken-alrummet via franske døre er forbundet med stuen. Fra både alrum og stue er der udgang til et vestvendt terrassemiljø. Og lukkes de franske døre, har forældrene deres egen afdeling, hvor der via entréen er adgang til et stort soveværelse med skabsvæg, et nydeligt brusebadeværelse samt et kontor.

I husets modsatte ende er der yderligere et flot brusebadeværelse og et rummeligt bryggers. Endelig er her to børneværelser, som begge er udstyret med hyggelig bonusplads på en hems.

Grunden er velafskærmet og aflukket og dermed ganske privat. Den brede indkørsel kan også benyttes som morgenterrasse, og ud over den førnævnte store terrasse mod vest får du tillige et terrasseområde i baghaven, som er afskærmet på tre sider og derfor næsten har karakter af en gårdhave. Herfra er der adgang til drivhuset og til et praktisk overdækket areal.

Kort sagt får du altså her en lys og imødekommende villa, der er lige til at flytte ind i, hvor både børn og voksne har fine forhold, og hvorfra der blot er kort vej til skole såvel som grønne områder.

Pris: 1.895.000

Udbetaling: 95.000

Ejerudgifter pr. måned: 2.136

Energiklasse: C

Boligareal: 144 m2

Grundareal: 1.000 m2

Skriv en kommentar......