d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Spændende totalrenoveret hus nær den gamle bydel i Sæby

11. oktober 2020 - kl.10:41 - af:

Ejendommen2 kopier

Nybolig Sæby: Området omkring kirken og havnen i Sæby er meget populært, med de gamle huse og det hyggelige miljø. Der er kort vej til flot badestrand og vil man gå en tur ned til torvet i Sæby er der ikke mere end max. 5 minutters gang.

Her får man et totalrenoveret hus med alt på et plan. Huset har fået nyt el, vand og kloak. Alle indervægge er nye og huset har fået et helt nyt look og indretning indvendigt. På grunden er der opført et fint udhus desuden er her et indbygget værksted/hobbyrum. Udestuen er tilbygget huset og er med til at give gårdhaven masser af læ og privatliv.

Selve huset indeholder entre med masser af skabsplads og herfra er der adgang til teknik rum som også rummer vaskemaskine og tørretumbler. Fra entreen går man ind i en møblerbar gang som giver adgang til soveværelse samt to værelser, alle med skabe, og badeværelse med bruseniche. Gangen ender ud i stue/køkken som er et stort åbent rum. Køkkenet er indrettet med hvide skabe og en kogeø i mørkt træ og mørke bordplader, dette giver en rigtig god kontrast i det store rum. Der er et rigtig flot lysindfald fra tagvinduerne og de store vinduespartier ud mod haven og terrassen.

Terrassen er overdækket og vender mod syd. Bag stuen er der i vinkeltilbygningen indrettet yderligere to værelser med skabe og et badeværelse med bruseniche samt en mindre gang. Udestuen har man adgang til fra gangen ved entreen, denne er suveræn til de kølige aftener i det tidlige forår og sensommer. Der er gulvvarme overalt i huset og alle hårde hvidevarer samt installationer er nye. I forhaven og baghaven er der græsplæne, og på siden af huset er der en hyggelig gårdhave med træterrasse.

Huset som oprindeligt er opført i 1969, er lige til at flytte ind i. Står du og mangler et superfint indflytningsklart hus og samtidig gerne vil bo i den gamle bydel – så er løsningen her. Ring til os på tlf. 9840 1200 så finder vi en tid som passer for dig til at se huset.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/gasvaerksvej/105085/933423

Sag nr.: 933423

Adresse: Gasværksvej 19, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 2.798.000, –

Udbetaling: Kr. 140.000, –

Ejerudgift pr. md.: Kr. 3.227, –

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 11.304,-/9.935,-

Bolig areal: 180 m2

Grund: 871 m2

Stue/vær.: 1/5

Opført: 1969/2020

Energimærke: C

Skriv en kommentar......