d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Glade børn i Springteam Sæby

11. oktober 2020 - kl.10:19 - af:

image0

Onsdag var der stor glæde og jubel i Sæby Spektrum, da Peter Baand filialdirektør for Nordea Aalborg kom forbi. Med sig under armen havde Peter nemlig en stor check på 30.000 kr., som blev tildelt Springteam Sæby.

Peter Baand kommer selv fra Sæby og har 3 børn, der til dagligt går på privatskolen. “Jeg er glad og stolt over, at kunne overrække en check til støtte for lokalsporten, det kommer til gavn og glæde for mange af byens børn og unge” – siger Peter.

Hos Springteam Sæby er de glade for Peters besøg, og checken der fulgte med. Pengene er allerede øremærket. De skal nemlig bruges til spring seler, der er til stor hjælp, når der skal trænes rotationer i luften. Selerne aflaster tunge løft for trænerne, og giver gymnasterne mulighed for at lære nye spring. Spring selerne bliver en del af det nye inventar, der flytter ind, når det nye springcenter står klar om kort tid. Springteam Sæby glæder sig meget til at flytte i den nye hal, og ikke mindst prøve de nye spring seler.

Tak til Peter og Nordea Fonden for jeres interesse for lokalsporten.

image1 kopier

Skriv en kommentar......