d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Manglende belysning ved Manegen i Sæby

2. oktober 2020 - kl.0:14 - af:

ordet_er_frit__foto_600x250

Så skete det igen – for tredje år i træk – efter sommerferiepausen. Jeg er bruger af huset – sammen med andre – hver onsdag aften. Når vi forlader huset ved 2130-tiden, er der bælgravende mørkt, og vi skal finde vej ad skrånende rampe, kantstene m.v. til bilerne. Mange er ældre, og ikke for sikre i gangen. Vores gruppe: 8 personer i alderen 65-87 år.

Der ingen lys i de udendørs gadelamper.

Sidste år sendte jeg en mail -efter 3 ugers mørke- til Forsyningen, Frederikshavn. De var hurtige til at svare. Det var ikke deres område.

Så kontaktede jeg dem, som har ”serviceringen” af huset. Desværre, de havde kun med det indvendige at gøre. Foreslog, at jeg kontaktede kommunens ejendomscenter. Her var de forbavset over, at jeg kontaktede dem – selv om jeg forklarede, at det var kommunens ejendom. Nej jeg skulle henvende mig til en medarbejder i kultur og fritidsforvaltningen.

Pågældende medarbejder oplyste, at det var et tilbagevende problem, efter hver sommerferiepause. Det var vist noget med nogle ældre fotoceller. Men nu skulle han få fat i en tekniker til at fixe problemet. Jeg spurgte, hvor teknikeren kom fra – og det var fra Forsyningen, Frederikshavn. 

Så efter fire ugers mørke sidste år, kom der atter lys i  lamperne. I år har det stået på siden 29. august.

P.S. Da bygningen i sin tid blev navngivet, havde man måske i tankerne, at det passende kunne bruges til de ”brugere”, som bliver jaget rundt i den kommunale ”manege”.

Tage Sørensen,
Søtoften 11, Sæby.

En kommentar til: “Manglende belysning ved Manegen i Sæby”

  1. Lennart hårdberg Nielsen den: 2 oktober - 2020 13:18

    Brug “giv et praj” appen. De plejer normalt at være hurtig ude når man bruger den

Skriv en kommentar......