d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Skarpt hjørne fejret hos Skøjte og sports forening Nord

1. oktober 2020 - kl.0:18 - af:

Pamela 50 år 03 kopier

Søndag den 27. september var en ganske særlig dag hos sosnord. Her fyldte foreningens cheftræner Pamela Hansson-Östergaard 50 år. Endnu engang blev det bevist, at der er et fantastisk sammenhold og engagement i foreningen. Mange af medlemmerne og deres familier var mødt talstærkt op for at fejre dagens fødselar.

Pamela blev kaldt ud på midt på isen, mens alle pigerne og drengene skøjtede rundt om hende, viftende med flag og højt humør. Der blev sunget fødselsdagssang og udråbt stort hurra. Efter sangen blev der overrakt gaver i form af smykker, blomster og meget andet. Det var en meget rørt og overrasket Pamela, som modtog lykønskninger fra alle de fremmødte.
Sæsonen er i fuld gang, og der er som altid nok at se til i foreningen. Den kommende weekend, den 3. oktober, afholdes der klubmesterskab for foreningens løbere. Yngste deltager er lige fyldt 3 år, mens den ældste deltager fyldte 40 år i sommer. Ved klubmesterskabet har de mulighed for at løbe deres programmer, som de også deltager med ved Dansk Skøjte Unions mange forskellige konkurrencer. Det hele skal foregå som en rigtig konkurrence, så der skal ikke spares på hverken glimmer, glitter eller hårspray.

Denne dag er også en form for tidlig generalprøve inden Jysk Fynsk Mesterskab, Grand Prix II og Jyllands/ Fyns Cup den 6.-8. november i Vojens. Her skal flere af foreningens medlemmer deltage.
Generelt præges meget af den daglige træning i Iscenter Nord af forberedelser og gennemløb af programmer. Cheftræner Pamela Hansson-Östergaard har haft travl siden sæsonstart, da flere af pigerne og drengene har skulle have nye programmer.
Skøjte og sports forening Nord glæder sig over den udvikling, som ses hos løberne. Senest er foreningens mesterskabsløber Babeth Hansson-Östergaard blevet udtaget som den yngste løbere på Dansk Skøjte Unions Talent- og eliteprogram.
Foreningens bestyrelse håber på en god sæson med mange nye tiltag og oplevelser.

Skriv en kommentar......