d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Kommunen aflyser kommunale arrangementer resten af året

30. september 2020 - kl.8:05 - af:

frederikshavn_kommune_raadhus_8

Krisestaben i Frederikshavn Kommune forlænger de tiltag, der skal begrænse spredningen af coronavirus. Det betyder blandt andet, at kommunale arrangementer aflyses resten af året og at administrative medarbejdere fortsat skal arbejde hjemmefra.

Frederikshavn Kommune har siden begyndelsen af september været karakteriseret som en rød kommune. Derfor indførte krisestaben tidligere en række tiltag, der nu forlænges efter dagens krisestabsmøde. Blandt tiltagene er aflysninger af alle kommunale arrangementer.

– Vi har i dag i krisestaben besluttet, at vi aflyser eller udsætter alle kommunale arrangementer frem til den 31. december. Samtidig vil vi ikke arrangere nye. Det gør vi, fordi vi vil være med til at bryde smittekæderne, fortæller borgmester i Frederikshavn Kommune, Birgit S. Hansen.

Samtidig forlænges opfordringen til hjemmearbejde til de administrative medarbejdere. Disse opfordres foreløbigt til at arbejde hjemme indtil den 18. oktober – dette kan dog blive forlænget, da det følger statens retningslinjer.

– Vi ser stadig høje smittetal i blandt andet Frederikshavn Kommune, så vi fortsætter med vores tiltag. Vi skal alle holde fokus på at overholde sundhedsstyrelsens retningslinjer, god hygiejne og afstand, siger Birgit S. Hansen.

Krisestaben mødes løbende.

Skriv en kommentar......