d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Kurt Ravn giver to julekoncerter i Sæby

28. september 2020 - kl.14:13 - af:

Kurt Ravn kopier

Lions Club i  Sæby står bag dette års 25-års jubilæums julekirkekoncert med Kurt Ravn i Sæby Kirke.

Vagn Kraglund fra Lions Club fortæller, at der grundet Corona situationen er indgået aftale med Kurt Ravn om, at der afholdes to koncerter, således der kan overholdes grænsen for antal koncertgæster i Sæby Kirke.

Det er 128 koncertgæster pr. koncert.

Billetsalg
Billetsalget starter torsdag den 1. oktober, og billetter kan købes hos: MENY, SuperBrugsen, Sæby Kirkekontor og Sparekassen Vendsyssel. Vagn Kraglund fortæller, at der omkring koncerten har været en fortræffeligt samarbejde med Sæby Kirkes Menighedsråd og Koncertudvalg. Samarbejdet betyder bl.a., at der lægges et stort arbejde i afspritning og overholdelse af retningslinierne i kirken før, mellem og under de to koncerter.

Koncerterne afholdes tirsdag den 1. december kl. 18.00 og kl. 20.15, således julemåneden kan blive sunget ind i Sæby med Kurt Ravns to 25-års jubilæumskoncerter.

Der åbnes først op i våbenhuset kl. 19.45 til koncerten kl. 20.15.

Skriv en kommentar......