d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Hyggeklubben udskyder sæsonstarten til 2021

28. september 2020 - kl.13:08 - af:

Hyggeklub-foto 2 kopier

Hyggeklubben for Ældre under Aktive Kvinder Sæby lukker ned for resten af året.

Bestyrelsen har på baggrund af corona-situationen besluttet at udskyde sæsonstarten til et tidspunkt i 2021.

Hyggeklubben har ligget stille siden marts, da Danmark blev lukket ned på grund af corona.

Bestyrelsen havde planlagt sæsonstart i Musikhuset i Skolegade den 17. september, men valgte at udsætte starten på baggrund af appellen fra Frederikshavn Kommunes borgmester, Birgit S. Hansen, til foreningslivet om at overveje at aflyse arrangementer for at mindske corona-smittespredningen.

Efter at smittesprednings-situationen på det seneste har udviklet sig i negativ retning, har bestyrelsen besluttet at undlade at starte op i år. I stedet venter man på, hvordan situationen er i 2021, hvor man håber at kunne genoptage klubbens aktiviteter.

Skriv en kommentar......