d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"home Sæby – Læsø: Nyt lækkert fritidshus på 150 m2

28. september 2020 - kl.8:44 - af:

IST_8100000355_13 kopier

Dette fine fritidshus på Skovduevej 1 ligger på en 2324 m2 stor grund i nyere udstykning ved Lyngså Strand. Der er ganske kort gåtur til den skønne børnevenlige badestrand og Professorens Plantage, som byder på shelterplads og smuk uberørt natur.

Det store fritidshus på ca. 150 m2 er godt indrettet med tre gode værelser og to store badeværelser samt lyst og venligt opholdsrum med loft til kip. Omkring hele huset er der sammenhængende træterrasser i niveau med huset og dette giver især mod øst og syd store ekstra udendørsarealer.

Fra den vestlige side er der glasdør til rummelig entré der åbner op til den fantastiske opholdsstue. Her giver de store vinduespartier mod syd et dejligt lysindfald og fra spisepladsen er der udgang til terrasseområdet. Et flot hvidt køkken med glatte låger er smukt integreret i rummet mod nord og har ligeledes udgang til gangbro/terrasse. Sofahjørnet har glaspartier i flere retninger og udgang til den skønne overdækkede terrasse mod øst, hvor man kan finde både læ og skygge.

De to store badeværelser er lavet i samme stil med gråt epoxy gulv, glaslåger til hjørnebrus og væghængt toilet samt med skuffearrangement under praktisk porcelænsvask. Det fine epoxygulv er også at finde i depot- og teknikrummet som ligger lige indenfor døren. Her er plads til lille værkstedsrum eller opbevaring.

De tre værelser har alle en god størrelse og er med flot og praktisk gråt askelaminatgulv som fortsætter i resten af huset. Det sydvendte soveværelse har vinduesparti fra gulv til loft og udgang til terassen. I hver ende af huset er der hems på henholdsvis ca. 23 m2 og 27 m2 – begge med vinduer i gavlen.

I hele huset er der hvide troltexlofter og varmekilden er en 7,4 kilowatt varmepumpe, med supplerende el-radiatorer i værelserne og gulvvarme i badeværelserne. Huset er rigtig godt isoleret med 250mm i ydervæg, 220 mm i loft og 200 mm i gulvet.

På den nordlige side af huset er der som forlængelse på husets tag lavet et fint overdække til cykler, som nemt kan laves til lukket skur, hvis man ønsker dette.

Et perfekt fritidshus i lyse venlige farver – og så ganske tæt på vandet.

Pris: 2.195.000

Udbetaling: 110.000

Ejerudgifter pr. måned: 2.627

Boligareal: 150 m2

Grundareal: 2.324 m2

Skriv en kommentar......