d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Nybolig Sæby: Hus i et plan i naturskønne omgivelser

27. september 2020 - kl.0:19 - af:

Ejendommen kopier

Sæbys nordlige bydel er et attraktivt kvarter at bo i med godt naboskab og et område som er perfekt for naturelskeren, hvor gåturen på kun få minutter fører op til Sæbygård Skov og Jernkilden med stort grønt område. I skoven er der også mange gode vandrestier og udfordrende mountainbikerute. Går man en tur i den anden retning, så er Nellemanns Have et besøg værd med sine smukke blomster og mange frugttræer. Går man 5 minutter i østlig retning, så kommer man ned på sandstranden, som er skøn og børnevenlig. Der er cykelsti til Vest byen, hvor man finder Sæbygårdskolen, sundhedshuset, bibliotek, svømmehal og indkøbsmuligheder.

Velkommen til Nejsigbakken 18, hvor man møder et hus, der har en dejlig lukket have med gode læ forhold og hvor man kan være sig selv.

Huset byder indenfor i et vindfang, hvor man kommer videre ind i en fordelingsgang med adgang til to værelser og soveværelse med skabsvæg. Lyst badeværelse med bruseniche og klinker på væg og gulv. Stor stue med et dejligt, lyst gulv og udgang til havestue der vender mod syd – et skønt rum at opholde sig i og som forlænger årstiden. Er der behov for yderligere et værelse er der mulighed for at tage et stykke af stuen til det også uden at stuen vil virke for lille. Køkken med spiseplads, mellemgang hvor man kan placere vaskemaskine og tørretumbler samt et fint bryggers med masser af plads og hvor der er et fint kontor/disp.rum.

Derudover er der en carport med et udhus, som pt. anvendes til opbevaring og fin overdækning mod sydøst.

Et pænt hus med en optimal placering nær bykernen og i fantastiske omgivelser tæt på Sæbygård Skov og en af områdets bedste strande.

RING til Nybolig tlf. 9840 1200 og se mulighederne i dette hus og omgivelserne – vi glæder os til at høre fra jer.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/nejsigbakken/105085/933266

Sag nr.: 933266

Adresse: Nejsigbakken 18, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 1.245.000, –

Udbetaling: Kr. 65.000, –

Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.910, –

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 5.068,-/4.452,-

Bolig areal: 157 m2

Grund: 717 m2

Stue/vær.: 1/3

Opført: 1968/1990

Energimærke: D

Skriv en kommentar......