d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Tag med Kystmuseet på Ghost Walk i efterårsferien

26. september 2020 - kl.0:52 - af:

forest-3394066_1920 kopier

Har du mod på en (u)hyggelig oplevelse? Så tag med på Kystmuseets Ghost Walk i efterårsferien. Den guidede tur finder sted i Sæby den 14. oktober efter mørkets frembrud, og det er ikke for sarte sjæle.

Det spøger i Sæby- i den gamle idylliske købstad gemmer sig en på samme tid fascinerende og uhyggelig fortid med magi, mystiske væsner og brutale skæbnefortællinger. Alt dette kan du høre mere om på Kystmuseets Ghost Walk, der finder sted i efterårsferien.

Turen starter ved Kystmuseet Sæby og undervejs fortæller guiden uhyggelige historier om hekse ved Møllen, trolde, åmanden, ellefolk (elverfolket) og andre mystiske væsner, som var virkelige for byens borgere blandt andet i 1600-tallet. De mystiske væsner var meget frygtede, og de levede i Sæby ved åen, i skoven og rundt omkring på egnen.

Men det var ikke kun magi, som var farlig; der var også mennesker, som arbejdede med at straffe kriminelle borgere. Personen som udførte dette arbejde var bødlen, og det siges at hans ofre muligvis går igen i Sæby. Så tag dig i agt! Turen er ikke for sarte sjæle og din modighed vil blive testet.

Føler du dig modig og vil du høre mere om mystiske væsner og magi i Sæby, så kom med på Ghost Walk onsdag den 14. oktober kl. 19:00. Det koster kr. 100,00 for voksne og kr. 50,00 for børn at deltage, og der er et begrænset antal pladser.

Læs mere og køb billet på kystmuseet.dk

Skriv en kommentar......