d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Pragtfuldt fritidshus med gåafstand til badestrand

26. september 2020 - kl.0:54 - af:

21- kopier

Dette smukke og velholdte Kalmar-hus er beliggende i kort gåafstand til en af de bedste og mest børnevenlige badestrande på den milde østkyst, hvor der også er særdeles gode muligheder for strandfiskeri. Den nærliggende “Professorens Plantage” er en naturperle og byder på gode muligheder for trave, gå og cykelture tillige kan de naturinteresserede glæde sig over vildtreservatet “Stensnæs”. Den hyggelige købstad Sæby ligger kun knap 6 km. herfra, hvor der findes gode spisesteder, hyggelige gader, skønne specialbutikker og ikke mindst et aktivt og spændende havnemiljø.

Sommerhuset er beliggende på en lukket og ugenert grund omkranset af bøgehæk, hvor man kan nyde solen i rolige omgivelser fra morgen til aften. Stor træterrasse, hvor en del af terrassen er overdækket. Sommerhuset er indrettet med entré. Pænt køkken i åben forbindelse med stuemiljøet, som byder på hygge for hele familien. God plads i stuen til såvel opholds- og spisearrangement i forbindelse med køkkenet. Bemærk det flotte massive ege-trægulv og brændeovnen der perfekt komplimenterer helheden. Soveværelse og værelse. Pænt badeværelse med lyse fliser på gulv og vægge.

Udover beboelsen er der en rigtig fin garage med isoleret udhus, brændeskur samt redskabsrum.

Leder I efter et sted, hvor I kan slappe af og samle energi til dagligdagens mange gøremål, så er dette fritidshus stedet for jer.

Adresse: Nr. Klit ll 34, Lyngså, 9300 Sæby

Mægler:  Lars Jensen

Sagsnr.  93005035

Type: Fritidshus

Boligareal: 67 m2

Vægtet areal: 72 m2

Grundareal: 1.230 m2

Rum:  3

Værelser: 2

Antal plan: 1

Byggeår: 2000

Pris: 998.000 kr.

Ejerudgifter: 1.286 kr.

Skriv en kommentar......