d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Røde Kors’ mangler lokale indsamlere

25. september 2020 - kl.9:38 - af:

3 venner (1) kopier

Røde Kors holder landsindsamling d. 4.oktober kl. 11-14 til støtte for børn og udsatte mennesker i Danmark og i Syrien og Yemen. Sæby Røde Kors står for indsamlingen i gamle Sæby Kommune. Du kan hjælpe ved at melde dig som indsamler. Kontakt Birgit Madsen på birmad@rodekors.dk , eller ring til Inger Ejstrud på telefon 61606438.

Der mangler indsamlere til indsamlingen i Sæby, Østervrå, Dybvad, Voerså og Lyngså.

Du kan også hjælpe ved at give et bidrag på dagen, når indsamlerne kommer rundt. Du kan bruge enten kontanter eller MobilePay. Du kan også bidrage via MobilePay allerede nu. Nummeret er 93425

Sæby Røde Kors sender hvert år danske børn på ferielejr i sommerferien. En deltager skriver om sin oplevelse: ” Jeg har været med 2 gange. Og begge gange har været fantastiske. De voksne som bruger så meget tid på os, for at vi kan få en go oplevelse, er guld værd. Og de mange andre børn man møder er dejligt. Og man får nye venner.”  Så Røde Kors gør en forskel – også i Danmark.

 

Skriv en kommentar......