d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Nu kan du købe bæredygtigt arbejdstøj i Sæby

25. september 2020 - kl.11:53 - af:

Sæby3 kopier

Den nordjyske virksomhed TOIL ’N’ MOIL, som har rødder i Frederikshavn, er flyttet til Tranåsvej i Sæby. Virksomheden sælger arbejdstøj i GOTS-certificeret økologisk bomuld og udvider snart med styles i genanvendt polyester.

På adressen kan du besøge deres nye showroom samt prøve og købe tøjet. Det er også muligt at få trykt logo på arbejdstøjet. Derudover tager virksomheden brugt TOIL ’N’ MOIL arbejdstøj retur, sorterer det og sørger for, at det sendes tilbage i cirkulation.

Frelsens Hær har bl.a. lavet mundbind af brugte TOIL ’N’ MOIL t-shirts, hvor indtjeningen går til udsatte borgere.

Skriv en kommentar......