d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Vendsyssel Håndbold møder Silkeborg-Voel på hjemmebane

21. september 2020 - kl.8:12 - af:

Kent Ballegaard

En spændende uge starter tirsdag aften imod slutspilskandidaterne fra Voel, der er kommet flot fra land i indeværende sæson, og som senest var lige ved at fravriste point fra København. De har taget de point de skulle, og det vidner om et hold der kender deres besøgelsestid. Konceptet er klokkeklart og har gennemsyret dem igennem mange sæsoner. Et hold med megen fart i benene, et hold det tør, og så absolut et hold der kan. Læg dertil en række profiler, der tilfører det ekstra, når tingene spidser til.

Derfor venter der os en ny stor opgave. En opgave der skal mødes med præcis samme fight, ydmyghed, fokus og glæde, som vi så i fredagens kamp imod HIH. Hele denne mentale parathed og forberedelse skal være vores DNA, og gennemsyre vores præstationer. Det vil give os muligheden for point tirsdag aften, og den skal vi jage med alt hvad vi kan.

Vi ser frem til igen at spille på hjemmebane, hvor vi skylder vores trofaste publikum en helstøbt indsats. Vi nærmer os rigtig mange fine minutter i en hel kamp, og jeg har en følelse af, at vi er parate til at levere varen over samtlige 60 minutter.

Velkommen til Silkeborg-Voel, kampens dommerpar, sponsorer og publikum. Og en særlig velkommen skal lyde til Anna Lillesø og Julie Jensen, der vender tilbage til deres gamle hjemmebane.

God kamp

Kent Ballegaard Cheftræner

Skriv en kommentar......