d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sæby HK spillede uafgjort i sæsonpremieren

19. september 2020 - kl.20:44 - af:

Sæby HK

Sæby HK fik kun det ene point med hjem, i fredagens udekamp mod Ikast håndbold i kvindernes 2. division.

Det blev aldrig den gyser man havde forventet, Sæby HK havde endda chancen for at vinde kampen, men en fejlaflevering i de sidste 10 sekunder dræbte desværre muligheden.

Sæby HK spiller ganske fornuftigt håndbold i store perioder at kampen, især forsvaret havde godt fat i perioder, men for mange tekniske fejl og alt for mange dårlige skud i angrebet, betød at Ikast konstant havde chancen for at holde sig relevante i kampen. Allerede ved 14 – 11 lige efter starten på 2. halvleg burde Sæby HK sådan set have været iskolde nok til at snøre posen sammen, men fejl udviskede hurtigt forskellen og kort tid efter står den 15 – 15, og det er et godt billede på kampen.

– Det var en fantastisk dag i målet for 3. divisionskeeper Julie Marie Svendsen, mange gode redninger og yderst stabil indsats. Forsvaret var også stærkt på dagen og spillede bedre end de har gjort i mange kampe. Malene Mølholt var oppe i fart i angrebet og satte skub i mange ting. Camilla Jessen havde et par monsterskud fra distancen som var umulige at stoppe og Mette O fightede som altid med livet som indsats, lyder det fra Sæby HK’s damer.

– Der mangler stadig timing i meget af det fremadrettede, men det kommer. Første kamp er overstået, nu ved vi hvor vi står. Vi står stærkt, men det kræver at vi rykker os fremad og får styr på de ting der ikke fungerede idag, både timing og spillerne der ikke performede til den standard vi ved de kan, fortæller Morten Arvidsson.

Ingen tvivl om at han har ting der skal rettes inden kampen mod Holstebro d. 29 September, men efter den lange pause fra håndbold, måtte det forventes at der ville være en del tekniske fejl og spiltiminger der ikke helt var på plads endnu. Uanset sidder man stadig en smule skuffet tilbage, det lugtede af sejr, det smagte af sejr, men det sidste manglede da de galdt. 1 point er bedre end 0. Det havde været fatalt at tabe kampen og sådan gik det heldigvis ikke.

Ikast Håndbold vs. Sæby HK 21 – 21

Næste kamp er mod Holstebro Håndbold 90 i Sæby Spektrum tirsdag d. 29 september kl. 19.30.

Skriv en kommentar......