d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sparekassen Vendsyssel lukker dørene

14. september 2020 - kl.14:31 - af:

SparV

Da enkelte medarbejdere i flere af sparekassens afdelinger er testet positiv for coronavirus, har ledelsen indtil videre valgt at lukke for adgang til alle afdelingerne.

– Sparekassens medarbejdere har siden marts arbejdet med udgangspunkt i alle anbefalinger fra myndighederne, og dette har gjort det muligt for os at handle hurtigt, siger Vagn Hansen, der er administrerende direktør i Sparekassen Vendsyssel, i en pressemeddelelse, og fortsætter:

– Vi har i løbet af weekenden valgt at få testet et større antal medarbejdere og afventer i øjeblikket svar. Sparekassens ledelse evaluerer løbende udviklingen og åbner op for den fysiske adgang igen, så snart vi finder det forsvarligt.

Kunderne vil stadig kunne kontakte de lokale afdelinger på telefon og e-mail.

Lukningen gælder foreløbigt frem til den 25. september.

Skriv en kommentar......