d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"JC Fiskegrej og Fritid kan fejre 20 år jubilæum

14. september 2020 - kl.16:07 - af:

JC Fisk

Den 14. september 2000 åbnede JC Fiskegrej og Fritid dørene for første gang på Stygge Krumpens Vej, og det var ikke en helt tilfældig placering i den gamle Sæbygård Kiosk – her var man nabo
til byens billigste benzin og dengang Storkøb, nu Meny.

Der var gang i butikken fra dag et og allerede i april 2001 bød chancen sig for større lokaler i Algade, hvor Havnesuper blev den nye adresse.

Udviklingen fortsatte og igen blev pladsen meget trang, og i 2013 blev den næste købmandsbutik ledig på havnen. Efter lidt forhandlinger med ejeren blev man enige om aftalen, og i maj 2013 var JC klar til åbning på Havnen 12G.

Men her stopper det ikke, for i 2019 blev endnu et lokale ledigt i samme bygning, og ideen til JC LADY blev en realitet. Pladsen i JC FISK var igen blevet for trang, og alt til damer blev flyttet i det nye lokale. JC LADY var klar til åbning, og også med god vind i sejlene på havnen.

“COVID-19 har også haft stor betydning for os både negativt og positivt.Vi sælger jo fiskegrej og alt til “fritid”, og med mange sendt hjem eksploderede interessen for alt i naturen, og gør det stadigvæk.

Men det har også betydet, at jeg måtte aflyse en stor fiskekonkurrence i den kommende weekend, hvor der var store kontante præmier til vinderne. Der er dog en light version af konkurrencen, som løber i uge 38, og
man skal tilmelde sig på FB for at deltage..

Jeg har også valgt ikke at holde en reception i forbindelse med jubilæet, men der er kaffe på kanden og mange gode tilbud”, fortæller indehaver Jesper Christensen.

Skriv en kommentar......