d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"



Frederikshavn Boligforening aflyser repræsentantskabsmøde

14. september 2020 - kl.12:32 - af:

Frederikshavn Boligforening_600x250

Frederikshavn Boligforening har valgt at aflyse repræsentantskabsmødet tirsdag den 15. september 2020, selv om det er med meget kort varsel.

Det er naturligvis Covid-19 og smittetallet for kommunen de sidste par uger, der er grunden til denne aflysning af repræsentantskabsmødet i morgen tirsdag.

– Vi vælger at følge opfordringen fra myndigheder, at de større arrangementer, der kan udsættes, bør udsættes, og repræsentantskabsmødet kan udsættes uden væsentlige konsekvenser for boligforeningens beboerdemokrati, administration og drift.

Det betyder, de valgte til organisationsbestyrelsen, bliver på posterne indtil næste ordinære repræsentantskabsmøde.

Det får heller ingen konsekvenser for beretning, regnskaber og budgetter, der blot bliver behandlet senere på året.

Der var to forslag til mødet, som også kan vente uden væsentlige gener.

En ny dato for repræsentantskabsmødet kan naturligvis ikke besluttes, før vi ser en positiv udvikling af smittespredning og Covid-19.

Vi beklager naturligvis aflysningen, men mener, det er rettidig omhu.

Repræsentanterne møder jo op fra boligforeningens afdelinger i hele kommunen.

Desuden er deltagerantallet kun 79, som vi ved blandt andet skyldes, nogle repræsentanter har meldt afbud på grund af usikkerheden, – vi skal jo gerne have så mange med til vore møder som muligt.

Boligforeningen har også aflyst de ansattes traditionelle sportsdag og juleafslutning, hvor alle ansatte ellers kunne deltage.

Risikoen for de ansattes helbred og det, at blot en enkelt smittet kan ”lægge boligforeningen ned” i flere dage, er for stor, lyder det i en pressemeddelelse fra Frederikshavn Boligforening.

Skriv en kommentar......