d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Forsinket generalforsamling hos Socialdemokraterne

14. september 2020 - kl.8:33 - af:

Socialdemokratiet

Den socialdemokratiske partiforening for Sæby og Opland afholdt 27. august 2020 en lidt forsinket generalforsamling.

Det er jo ikke alt man selv er herre over i disse Corona-tider, så derfor den lille forsinkelse.

Generalforsamlingen blev afviklet efter de sundhedsmæssige forskrifter som vores parti har udsendt til foreningerne i hele landet.

På trods af den vanskelige situation var fremmødet på generalforsamlingen meget fin.

Formanden, Yvonne Nordahn indledte med bestyrelsens beretning som omfattede både politiske betragtninger og status på aktiviteter i partiforeningen. Bl.a. kom hun ind på det fine resultat ved folketingsvalget som de også her lokalt mener at kunne se på medlemstilgangen.

Et andet emne var midlerne som partiforeningen 1 gang årligt uddeler til et kulturelt/socialt formål.

Sidste års modtager var Sysselklubben som blev både overrasket og glade. Midlerne uddeles efter indstilling fra partiforeningens medlemmer.

På generalforsamling var 3 politiske indlæg. Borgmester Birgit Hansen, folketingsmedlem Bjarne Laustsen og Regionsrådsmedlem Jørgen Rørbæk Henriksen havde alle mulighed for at fortælle om hver deres område.

Generalforsamlingen indstiller Birgit Hansen som spidskandidat til det kommende kommunalvalg, Bjarne Laustsen som folketingskandidat og Jørgen Rørbæk Henriksen til Regionsrådet.

Foreningens mangeårige kasserer Flemming Christensen ønskede ikke genvalg, og i stedet blev Jane Kristensen valgt til posten.

Øvrige bestyrelsesmedlemmer der var på valg, blev genvalgt.

Selv om partiforeningen har medlemstilgang er der altid plads til flere – så kontakt formand, en anden fra bestyrelsen eller en du kender i bekendtskabskredsen så hjælper vi med det praktiske i den henseende.

Skriv en kommentar......