d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Øget borgerindflydelse i Frederikshavn Affald A/S

13. september 2020 - kl.9:28 - af:

forsyningen (1)

Bestyrelsen i Frederikshavn Affald A/S, en del af Frederikshavn Forsyning A/S, har vedtaget, at der skal være øget forbrugerindflydelse i selskabet, i form af 2 brugerrepræsentanter, i lighed med indflydelsen i vandselskaberne.

Valg som brugerrepræsentanter i selskaberne foregår i efteråret 2021 og følger valgperioden for kommunalbestyrelsen.

Bestyrelsen har besluttet, at de nuværende brugerrepræsentanter i vandselskaberne, frem til næste valg, indgår i Affaldselskabets bestyrelse, dette med henvisning til de beslutninger som Folketing og regeringen har vedtaget om udvidet sortering- og genbrug, oplyser bestyrelsesformand Erik Kyed Trolle, Frederikshavn Forsyning A/S.

Frederikshavn Affald A/S håber på et godt samarbejde med brugerne i forbindelse med implementeringen af de kommende regler på affaldsområdet.

En kommentar til: “Øget borgerindflydelse i Frederikshavn Affald A/S”

  1. Ole Berg den: 13 september - 2020 10:30

    Hurra. Det er en absolut god beslutning. Håndteringen af affald er meget forskellig fra kommune til kommune, og de dybe tallerkener kan ofte genbruges andre steder.

    Frederikshavn kommune er ikke blandt de førende, når vi snakker indsamling og sortering af affald. Derfor vil friske øjne forhåbentlig kunne fremme den proces, som skal løses og optimeres kraftigt til gavn for miljø og vores kommune.

Skriv en kommentar......