d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"NYHED – Velindrettet og rummelig etplansvilla

13. september 2020 - kl.10:02 - af:

Vejrgaranti_IST_8100000360_18 kopier

home Sæby – Læsø: Med adresse på en stille, blind villavej har du her fra Søtoften 7 et rigtigt godt udgangspunkt for at bo fredeligt og roligt og samtidig kunne benytte dig af byens mange tilbud. For enden af vejen løber en sti, så du kan skyde genvej i det daglige. I den modsatte retning er der heller ikke langt, når du vil ned til vandet. Og endelig har du adgang til både indkøb og børneinstitution inden for en radius af blot en lille kilometer.

Ejendommen er opført i 1961, og den er løbende blevet vedligeholdt og opdateret. Eksempelvis er døre og vinduer blevet udskiftet, og så sent som i 2013 blev der lagt nyt tag.

Selv om huset har et par årtier på bagen, er der intet forældet over indretningen. Snarere tværtimod, for her er nemlig god og velfordelt plads til den store familie og til en dagligdag, hvor man både kan lave noget sammen og være hver for sig. Det centrale omdrejningspunkt er opholdsafdelingen, som rummer et køkken-alrum og en stor stue med hele tre zoner.

Fra både stue og køkken-alrum er der terrasseudgang, og det samme gælder fra et af værelserne i det separat værelsesafsnit. Her er i alt tre værelser, og dertil kommer et brusebadeværelse samt et mindre depotrum. Boligen byder på yderligere to mindre værelser, og endelig får du et gæstetoilet i forbindelse med entréen.

Udenfor er haven anlagt på en måde, så forhaven tager pænt imod og er nem at passe, og så baghaven indbyder til at bruge masser af timer under åben himmel. Her er hele tre terrasser, så du dagen igennem kan placere dig efter både sol og skygge. Baghaven er velafskærmet med fin, opvokset beplantning, og her er desuden et drivhus med en gavmild vin. Sidst men ikke mindst er der plads til opbevaring, værksted og eventuelle hobbyaktiviteter i garage- og udhusbygningen, som er forbundet med selve huset.

Alt i alt får du altså her en familievenlig ejendom med god plads. Og du får adresse i fredelige rammer med nem adgang til byen – og med rare, hjælpsomme naboer lige om hjørnet.

Pris: 1.595.000

Udbetaling: 80.000

Ejerudgifter pr. måned: 2.079

Energiklasse: D

Boligareal: 188 m2

Grundareal: 800 m2

Skriv en kommentar......