d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Familievilla med albuerum og god beliggenhed

12. september 2020 - kl.2:52 - af:

21- kopier

EDC Lars Jensen: Her er en villa, som børnefamilien bør sætte flueben i alle de rigtige kasser. Først og fremmest ligger huset på en lukket vej i ét af Sæbys mest populære og netop familievenlige områder, og for det andet får I en pæn bolig samt god plads både ude og inde.

Dette er ikke en almindelig periodevilla, så selvom byggeåret hedder 1964, er det en langt mere tidssvarende bolig, der venter jer. Taget er eksempelvis fra 2012, og her benyttede man anledningen til at installere solcelleanlæg – en fornuftig og fremtidsorienteret investering i husets forbrugsøkonomi. Ejendommen nyder dermed et velfortjent energimærke C og hører således til i den mest energivenlige fjerdedel af alle danske boliger.

I 90’erne blev der bygget til, og de nuværende 172 m2 bolig plus 23 m2 udestue er et godt udgangspunkt for en moderne, pladskrævende familie. Også det tilhørende udhus på 46 m2 er et fint tiltag, for her finder I et værksted, som nok skal vise sig nyttigt, når praktiske småopgaver melder sig på banen.

Glæd jer i øvrigt til en bolig, hvis indretning er målrettet familielivet. Hjemmet udfolder sig i et enkelt plan, og i den ene ende ligger de fire værelser sammen med vådrummene – bryggers, badeværelse og gæstetoilet. De to sidstnævnte har gulvvarme, og det samme gælder både køkken-alrummet og den hyggelige sofastue, som er belagt med hver sit velvalgte klinkegulv. I har dertil en stor opholdsstue, mens udestuen fremstår i en fin kvalitet, der sagtens kan sammenlignes med selve boligen.

Skal der være plads til, at børnene kan lege, uden at fritflyvende fodbolde kommer i karambolage med blomsterbede eller kaffekopper, så går I ikke galt i byen med en stor grund på 1.440 m2. Så mange kvadratmeter bliver let uregerlige, men på Gørtlervej 7 er der lagt kræfter i at tæmme dem. Nemme stenbede, plænearealer samt fliseterrasser og en stor indkørsel tegner sig nemlig for en stor del af matriklen.

Skole og børnehave finder I inden for cirka 500 meter, og byens stisystemer gør turen tryg. Samtidig har I skov, strand og Sæbys meget hyggelige bymidte inden for umiddelbar rækkevidde.

Adresse: Gørtlervej 7, 9300 Sæby

Mægler:  Lars Jensen

Sagsnr.  93005431

Type:  Villa

Boligareal: 172 m2

Vægtet areal: 194 m2

Grundareal: 1.440 m2

Rum:  6

Værelser: 4

Antal plan: 1

Byggeår: 1964

Energimærke:  C

Pris: 1.648.000 kr.

Ejerudgifter: 2.562 kr.

Skriv en kommentar......