d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Hotel Viking aflyser de store julefrokoster i 2020

11. september 2020 - kl.15:32 - af:

119283961_310031306966079_2670793171715644353_n

Mandag den 8. september var der igen indkaldt til pressemøde, i statsministeriet. Her skulle regeringen adressere den seneste forværring i COVID19 situationen.

Her stod alle ansatte på Hotel Viking spændte ved skærmen, og afventede hvilke tiltag der skulle igangsættes for at sænke hastigheden på spredningen af COVID19. Ikke mindst hotellets direktør, Brian Fabricius var spændt på hvilke tiltag regeringen ville benytte, og udtalte ”I 18 kommuner blev forsamlingsforbuddet nedsat til 50 personer, og Jeg kan ikke se hvorfor denne sanktion ikke kan ske i Frederikshavn kommune. Vi har årligt 75.000 gæster og dermed et stort samfundsansvar for at bidrage til at sænke smittetrykket.

Derfor har vi gjort det vi finder mest ansvarligt. Vi lytter til regeringens anbefalinger, og trods at vi har alt udsolgt lukker ned for vores store  julefrokoster.

Vi har kontaktet alle de gæster der havde booket, og fortalt dem om tiltaget. De har alle været forstående, og de virksomheder som stadig ønsker at afholde julefrokost, har vi tilbudt eget lokale, med alt hvad en lækker eksklusiv julefrokost indeholder.

”Vores branche har været blandt de hårdest ramte, Hotel Viking er kommet fornuftigt igennem den første fase af COVID19, og på trods af aflysninger for ca. 12mio og næsten 100 lukkedage, ser vi ind i at kunne finde en god balance i forretningen. Lige nu er første priorteten at vi som virksomhed ikke bidrager til et øget smittetryk og dermed er med til at forhindre endnu en nedlukning af samfundet, med dette håber vi at kunne bidrage til at smitten ikke spreder sig yderligere i den kommende tid”.

En kommentar til: “Hotel Viking aflyser de store julefrokoster i 2020”

  1. Karl Nielsen den: 11 september - 2020 15:57

    Flot og ansvarsfuld disposition!

Skriv en kommentar......