d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Fredag aften tager IF Skjold Sæby imod Kjellerup

11. september 2020 - kl.7:56 - af:

Skjold_Støvring_600x250

Kampen afvikles som en lyskamp, hvor klubbens helt nye lysanlæg kommer i anvendelse. I forbindelse med etableringen af kunstbanen i 2019, blev der investeret i nyt lysanlæg til både kunstbanen og klubbens opvisningsbane.

Sæby har p.t. 1 point for 3 kampe. Det ene point har holdet hentet i sin seneste kamp hjemme mod Vejgaard. Her spillede holdet en flot kamp, hvor holdet efter en helstøbt holdindsats og en 1-0 føring på mål af Mikkel Dorff, alligevel måtte acceptere at kampen endte 1-1.

Om fredagens kamp siger cheftræner Nikolaj Dorff –  ”Endnu en svær opgave venter på fredag mod Kjellerup IF. Vi kommer til at møde det hold i puljen som efter min mening er bedst spillende. De har en meget offensiv tilgang til spillet og er dygtige til at bryde modstanderen ned gennem deres boldbesiddelse”.

Dorff forsætter –  ”Vi skal være afklarede med præmissen om at vi måske ikke kommer til at være meget på bolden som vi ønsker – og så skal vi være klar til at arbejde stenhård og koncentreret i alle faser af spillet. Vi skal se en toppræstation, hvor alle rammer en 100% indsats, for at have en chance for at få point”

Til aftenens kamp, har Nikolaj Dorff udtaget følgende trup:

Stefan Wesley Bjerggård

Mads Ring

Thomas Nielsen

Mads Boelskifte

Daniel Graversen

Christoffer Nødgaard

Patrick Nødgaard

Geradas Zikauskas

Morten Honorê

Mikkel Dorff Kristensen

Simon Casper

Alexander Petersen

Jacob Kristensen

Christian Lund Madsen

Asbjørn Moltke

Skriv en kommentar......