d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Bjarne Laustsen (S): Hold du bare fingrene i lommen, Hans!

11. september 2020 - kl.7:53 - af:

bjarne laustsen_600x250

Hold du bare fingrene i lommen, Hans! Så ordner HedeDanmark, skatteborgerne og vorherre resten – med god hjælp fra Venstre i Frederikshavn Kommune.

Nu har jeg flere gang set dig i medierne fortælle den undrende offentlighed at du er helt uskyldig i sagen om vandalisme på klitten i Skagen. Og selvom du er anklaget i sagen skjuler du ikke, at det er din medsammensvorne, der har hele skylden.

Det undrer mig virkelig at medierne bare holder mikrofonen og ikke stiller kritiske spørgsmål. De samme medier plejer ellers altid at ringe til ”Mister Lov-og-orden”, Formanden for Retsudvalget Venstremanden Preben Bang Henriksen. Jeg kan ikke mindes en sag, hvor han ikke har udtalt, at folk der bryder loven skal straffes hårdere og længere. Jeg synes personligt det ville være interessant at spørge ham, hvad han mener om denne form for hærværk på forsvarsløs natur.

Jeg synes det er dybt forkasteligt, at du som en voksen og holden mand driver gæk med vores retssamfund, fordi du skulle have hørt skagboer fortælle, at klitten udenfor dine vinduer var blevet lidt for høj. Og du mener, at der kun er fjernet ti centimeter af den. Så lidt var der vel ingen grund til at sætte en gummiged ind for? Jeg håber du har nydt udsigten!

Det er beskæmmende at du, fordi du har penge og magt, slet ikke kan se, at du ved at opfordre til selvtægt har gjort noget forfærdeligt mod vores natur. Vi kan allesammen komme til at begå fejl uforvarende. Men du har gjort det med fuldt overlæg og nægtet at sige undskyld. I stedet lader du hånt om et overbelastet retssystem og mener, at borgmesteren og det store flertal i Frederikshavn Kommune overdramatiserer for at bringe dem selv i fokus. Hvor ynkeligt!

Til sidst vil jeg tilføje, at jeg har talt med mange gamle skagboer om hvordan de håndterede folk i gamle dage udefra, der ikke kunne opføre sig ordentligt og passe på byen og naturen. Det var ikke pæne ord de brugte, så dem vil jeg lade være at gengive. Men jeg forstår ikke hvorfor du overhovedet har anskaffet dig hus på en af landets bedste beliggenheder, når du tilsyneladende har så lidt respekt for den omkringliggende natur, at du kan finde på at betro en mand med en gummiged, at det kunne nu være rart, hvis klitten bare blev jævnet.

Hvis du var mand for din hat, havde du sagt undskyld og selv retableret klitten med håndskovl, så kan du lære det, og  holde dig fra bevist, at opfodre til at begå hærværk mod fredet natur.

En kommentar til: “Bjarne Laustsen (S): Hold du bare fingrene i lommen, Hans!”

 1. Karsten Munk den: 11 september - 2020 18:38

  Jeg forstår Bjarne Laustsen´s ubehag ved, at en borger sender en gummiged ud for at skrælle toppen af nogle klitter på Sønderstrand.

  Jeg bryder mig til gengæld ikke om kommentaren om, hvordan “gamle skagboer håndterede” – skal vi kalde dem utilpassede borgere i byen. Det lugter lidt af en slet skjult trussel mod gerningsmanden.

  Rubjerg Knude fyr er fredet, og der står i betingelserne at området skal henligge uændret fra fredningens underskrivelse

  Der er ligeledes et fredet Natura 2000 område ved Lønstrup, hvor nogen kom galt af sted med privat kystsikring.

  Mange huse er styrtet i havet ved Lønstrup, uden ejere får hjælp eller erstatning fra staten. Her lader man naturen gå sin gang og havet får næsten uhindret lov at æde af kysten, selv om der fyldes lidt sand på hist og her.

  Rubjerg Knude fyr er helt sikkert en attraktion på vestkysten, men her vælger staten at fuske lidt med fredningen og flytte fyret 70 meter væk fra kysten. Alternativet var jo at lade den glide i havet, lige som de mange privat ejede boliger i Lønstrup.

  Det er som om der een standard for civile borgere i forhold til en fredning, og en anden i forhold til hvad staten giver sig selv lov til.

  Mon ikke Venstre og Socialdemokratiet er lige gode om at pleje egne interesser?

Skriv en kommentar......