d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Aftenmeditation: Om at være forvaltere af livet

9. september 2020 - kl.10:21 - af:

sæbykirkemedkors 4_600x250

Aftenmeditation i Sæby Kirke torsdag d. 10. september kl. 20.00

Man kan bo til leje i en lejlighed eller et hus, der så er ens hjem, selv om man ikke ejer det. Nogle landmænd lejer også jord eller forpagter en gård, og får glæde af høsten og andet udbytte, selv om jorden eller gården kun er til låns.

På en måde er selve menneskelivet også blot til låns, noget som Gud giver os for en tid, men dybest set er hans, og som kun er, så længe Gud puster liv i det. Vi hører hjemme i det liv, selv om det dybest set ikke er noget vi ejer.  Vi er en slags livsforvaltere.

”Om at være forvaltere af liv” det er hvad vi skal reflektere over, og hvad vi prøver at sætte ord på ved aftenmeditationen denne aften. Det er en gudstjeneste på lidt over en halv time, med god tid til bøn og stilhed, lytten og eftertanke. Der vil være mange levende lys ved gudstjenesten, og der vil også være megen musik at nyde.

Kom gerne og vær med.

 

 

 

Skriv en kommentar......