d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Vendsyssel Håndbold på udebane mod Ajax København

4. september 2020 - kl.12:01 - af:

Kent Ballegaard

Efter 2 tabte kampe i Bambusa Kvindeligaen, en på udebane og en på hjemmebane, venter et utroligt spændende opgør lørdag eftermiddag i København.

Cheftræner Kent Ballegaard fortæller: “Hjemmeholdet har nu i flere sæsoner vist håndbolddanmark, at et ligaens laveste budgetter ikke er ensbetydende med en ditto placering. Via hårdt arbejde og fine kompetencer har Ajax formået at spille flot med i Ligaen.

De har til indeværende sæson byttet lidt ud, men onsdagens flotte indsats imod Esbjerg viser med tydelighed, at der i den grad stadig er krummer i det københavnske mandskab.

Vigtigheden af kampen behøves hverken at tales op eller ned. Den er tydelig for enhver. Derfor kan vi meget vel forvente en kamp, hvor det kønne håndbold næppe bliver fyldestgørende, men evnen til at kæmpe og stå sammen bliver altafgørende.

Hvem der så har de ekstraordinære ting og modet vil sandsynligt være den forskel, der vil afgøre lørdagens spændende dyst. Vi har kigget indad, og ved at vi kan og skal være skarpere.

Undertegnede har planen klar, og vi glæder os til at få revancheret onsdagens nederlag i Horsens. Vi har troen og modet. Nu skal vi have leveret en helstøbt indsats over 60 minutter.

Vi har en plan – nu skal vi have den ført ud i livet, så vi kan tanket de første point til vores konto”.

– Vel mødt til en fed kamp i de ydmyge og intime rammer i Bavnehøjhallen, slutter Kent Ballegaard.

Skriv en kommentar......