d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"IF Skjold møder Vejgaard på hjemmebane

28. august 2020 - kl.11:51 - af:

Skjold premiere

Skjolds danmarksseriehold møder lørdag eftermiddag kl. 13.30 Vejgaard, som er nedrykker fra 2. division. Sæby har tabt de første 2 kampe til henholdsvis Silkeborg KFUM og Herning Fremad.

Cheftræner Nikolaj Dorff udtaler:
– I kampen mod Silkeborg KFUM leverer vi en meget moden og afklaret præstation som jeg er meget stolt af. Vi møder et fantastisk godt hold som fortjent vinder kampen, men jeg føler at vi var kompetitive på niveauet, på dagen.

Herning Fremad er jeg slet ikke tilfreds med. Vi leverer ikke samme energi og udtryk over alle 90 minutter som vi lykkes så fint med mod Silkeborg KFUM. Desuden dummer vi os meget i nogen meget vigtige faser af kampen. Vi spiller ikke godt i store perioder, kommer tilbage fra både 1-0 og 3-1 – og får udlignet, men ender alligevel med at tabe kampen. Her skal vi klart lære og forbedre os i forhold til at være mere kyniske og kunne tage temperaturen på en kamp. Dette gælder især på udebane, hvor det kan være lidt vanskeligere at have en lang bustur og publikum imod sig.

Lørdagens modstander fra Vejgaard har 4 point efter 2 kampe og har senest vundet 5-0 over Tjørring IF.

Det er et rigtigt dygtig mandskab, med en god portion rutine. Vi kommer til at mødet et hold som kan spille i et utroligt højt tempo og fysisk power – udtaler Nikolaj Dorff.

Helt sikkert et hold som ud fra mit kendskab kommer til at spille med om topplaceringer, fortsætter cheftræneren.

Og hvordan skal lørdagens kamp vindes. Vi forbereder os til denne kamp som til alle andre kampe, ved at have fokus på vores eget spil og egne spidskompetencer. Om vi så kan stillet noget op mod lørdagens stærke modstander, vil kampen vise. Vi er helt klar over at favoritværdigheden ligger hos Vejgaard – slutter Nikolaj Dorff.

Til lørdagens kamp er Anders Høst ude med lyskenskade og Martin Mølholt stadig under genoptræning efter en korsbåndsskade. Der er herudover et enkelt Corona afbud.

Skriv en kommentar......