d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Helt unik villa med en beliggenhed i særklasse

15. august 2020 - kl.12:03 - af:

22- kopier

EDC Lars Jensen: Leder I efter en bolig, som kan indfri selv de største forventninger, så vil vi med glæde præsentere jer for Kildemarken 6. Her får I en villa, der på én gang både er rummelig og hyggelig. Hvor den gode beliggenhed en kilometer fra bykernen kun overgås af, at I kommer til at bo i de mest fantastiske omgivelser lige op ad Sæbygård Skov og Kildemarken. Det er de færreste forundt at komme til at bo så tæt på skoven, hvor I kan følge årets udvikling i trækronerne fra de lyse forårsskud over sensommerens mørke nuancer, inden efterårets langsomme festfyrværkeri lukker sæsonen med manér.

Selvom beliggenhedens helt store force er skovens nærhed, så er det også rart med daglige nødvendigheder ved hånden, så indkøbene ikke blive ren unødvendig tidsøver. Sæbys hyggelige bymidte summer af liv i særligt sommerhalvåret, hvor turister besøger kysten fra nær og fjern, og I kan glæde jer over, at I nemt kan vælge kulturtilbuddene til og fra efter humør. Frederikshavn og Aalborg nås nemt via E45, så beliggenheden er også pendlervenlig.

Her er tale om en grundmuret villa med en optimal planløsning. Udover beboelsen på hele 174 kvm. bydes du også velkommen af 51 kvm. stor garage med direkte adgang til beboelsen. Rummeligt bryggers med adgang til det praktiske viktualierum. Videre adgang til flot Svane køkken indrettet med den daglige spiseplads. Fra køkkenet udgang til den pragtfulde terrasse med kig til skoven. Ved køkkenet finder vi stuen hvor hyggen suppleres med brændeovnen. God rummelig stue med god plads til at indrette sig og igen udgang til terrasse. I denne ende af villaen ved stuen er der en afdeling for sig selv indrettet med rummelig entré, gæstetoilet samt stort værelse. I den anden ende af villaen er der en god afdeling med soveværelse, to værelser samt godt badeværelse med såvel kar som bruseniche. Alt i alt en særdeles veludnyttet villa med en god garage.

Her får du gåafstand til skov, Kildemarken, tennisbaner, badmintonhal, strand og Sæby Torv. Der er desuden også kort afstand til skole og indkøbsmuligheder. Her er tale om en af Sæbys bedste beliggenheder.

Adresse: Kildemarken 6, 9300 Sæby

Mægler:  Lars Jensen

Sagsnr.  93005270

Type:  Villa

Boligareal: 174 m2

Grundareal: 978 m2

Rum:  5

Værelser: 4

Antal plan: 1

Byggeår: 1985

Energimærke:  C

Pris: 1.998.000 kr.

Ejerudgifter: 2.576 kr.

Skriv en kommentar......