d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sæsonpremiere i Danmarksserien på lørdag

14. august 2020 - kl.9:50 - af:

Skjold_gug

Lørdag d. 15 august starter Danmarksserien, rækkerne under Danmarksserien er allerede skudt igang hvor IF Skjold Sæbys 2. hold i Serie 2 sikrede denne sæsons første sejr.

Modstanderen denne lørdag er Silkeborg KFUM, som IF Skjold Sæby også var i pulje med i den seneste sæson, hvor det blev til 2. nederlag til oprykningskandidaterne fra JYSK Park.

2019 sæsonen blev et positivt bekendt for Sæby i Danmarksserien, der nedlagde flere modstandere overbevisende. Der var meget fine præstationer som 8-0 sejren over VRI, 4-0 over FC Djursland og ikke mindst 1-2 udesejren over et ubesejret Holstebro der senere rykkede op i 2. division. Disse sejre og flere til, gjorde at Sæby var placeret på en 7. plads der gav rigtig gode forudsætninger for at overleve i Danmarksserien. En placering der havde givet overlevelse, hvis turnering var blevet frosset som den var.

Målmandstræner Nikolaj Nielsen:
“Vi skal vise vi er det bedste hold i lokalområdet, vi skal vise at vi som hold er klar til en stærkt sæson i Danmarksserien og vi skal vise hvordan vi bringer os selv til en nyt niveau. Efteråret byder på mange vigtige kampe der skal give 3 point. Jeg ved derfor også chef-træner Dorff har glædet sig så meget han ikke har sovet i de her 5 dage op til kampen.”

Det bliver selvsagt en hård kamp for Nikolaj Dorffs tropper der har trænet hårdt hele sommeren for at komme i den bedst mulige forfatning til den første tællende kamp siden oktober sidste år.

Nikolaj Dorff udtaler:
“Vi tror på vores chance mod Silkeborg KFUM og ønsker at give en rigtig god præstation, som skal udvikle os hen imod det taktiske udtryk vi gerne vil have. Drengene har trænet stenhårdt og de er virkelig sultne efter at spille om point igen – vi har helt klart noget at bevise.”

Da der bliver spurgt ind til Silkeborg KFUM styrker som modstander udtaler chef-træneren:

“De har mange dygtige individualister, som kan skabe problemer for ethvert forsvar, hvilket også har vist sig mod de 2. divisions hold som Silkeborg KFUM har slået i træningskampene.”

 

 

Skriv en kommentar......