d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Kunsten at livebette

14. august 2020 - kl.8:35 - af:

Penge_600x250

Efter en længere ufrivillig pause er mange sportsgrene endelig tilbage ved fuld styrke. En af de første til at starte op igen var fodbold. Danske fodboldfans kunne dermed glæde sig over, at Superligaen vendte tilbage i slutningen af maj. Det lykkedes som bekendt at få spillet turneringen færdig. Dermed kan man allerede så småt begynde at glæde sig til næste sæson.

Her skal AaB og resten af Superliga-holdene igen kæmpe om det danske mesterskab. Når Superligaen vender tilbage, vil det naturligvis også være muligt at bette på alle dens kampe. Her har man et hav af muligheder, når det kommer til at oddse på Superligaen, og der er mere værdi at hente i nogle spil end andre.

En god metode til at skabe mere værdi er livebetting. Livebetting giver flere muligheder, end hvis man spiller før kampen. Det giver nemlig en muligheden for at se tingene an, inden man spiller på kampen. Det føjer naturligvis også noget til spændingen.

En anden grund er, at man kan vinde flere penge ved at livebette. Det skyldes, at oddsene konstant ændrer sig, når man livebetter. Her skal man blot holde øje med, hvornår disse er særligt favorable og så slå til.

Et godt eksempel er AaBs udekamp mod Sønderjyske tilbage i 14. spillerunde. Her var Aab bagud med 1-0 ved pausen, hvilket naturligvis gjorde at oddset på, at de ville vinde kampen steg betragteligt. AaB endte dog med at score tre mål mod slutningen af kampen og få sikret sig de tre point. I det tilfælde kunne man altså sikre sig en større gevinst ved at livebette på sejr til AaB, inden deres første scoring faldt.

Der bliver rig mulighed for at oddse på AaB igen i den kommende sæson, hvor det nordjyske mandskab igen skal på jagt efter en plads i Superligaens mesterskabsspil og forsøge at forbedre deres femteplads fra sidste sæson.

Skriv en kommentar......