d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Nye måtter klar til sæsonstart i Sæby Judo og Karate Klub

11. august 2020 - kl.8:38 - af:

Karate_måtter

Sæby Judo og Karate Klub oplevede ligesom som mange andre klubber, at COVID-19 fik en stor indflydelse i foreningslivet. Bestyrelsen valgte at lukke midlertidig ned den 10. marts efter statsministerens pressemøde den dag. Som vi alle har erfaret gik kurven på det tidspunkt den forkerte vej, og klubben lukkede helt ned for forårssæsonen den 8. april.

Klubben havde tidligere søgt og fået midler til at få udskiftet halvdelen af måtterne i dojoen. Klubben takker mange gange for opbakningen og midlerne fra Lions Club og Sparekassen Vendsyssels Fond Jerslev, som er sponsorer på de nye måtter der nu er blevet lagt af de frivillige trænere i klubben. ”Vi glæder os rigtig meget til at træne på de nye måtter, hvor man ikke bliver generet af gaffatape” fortæller formanden for bestyrelsen Winnie Motzfeldt Thomsen med et smil på læben. ”Vi fik et godt tilbud på måtter, og bestyrelsen valgte, at få udskiftet måtter i hele dojoen. Det betyder, at klubbens driftsbudget er lidt presset, men vi håber og tror på, at kunne skaffe de sidste midler på anden vis” fortæller Winnie Thomsen videre.

Klubben er en lille klub med engageret medlemmer, og inden opstart på den nye sæson den 19. august for karate og den 20. august for judo, er der arrangeret en vedligeholdelsesdag, hvor udenoms arealerne bliver trimmet samt en ordentlig rengøring indenfor. Der bliver taget højde for samt at få klargjort klublokalerne ift. de regler og retningslinjer der er for indendørs idræts- og foreningsliv på vedligeholdelsesdagen, som plejer at foregå som et fælles projekt for medlemmerne, og i Coronatiderne vil det selvfølgelig foregå i behørig afstand af hinanden.

Trænere og medlemmer glæder sig til en ny sæson efter en meget lang pause, hvor nye retningslinjer skal følges ved sæsonopstart. De nye retningslinjer er blandt andet, at man møder omklædt til træninger og har egen vandflaske med. Der bliver desværre ikke muligt at låne grej eller gier til træninger, og medlemmerne skal selv have disse med hvis det skal anvendes. Måtter og andre berøringsflader bliver tørt af efter hver træning, og andre lokaler, dog med udtagelse af et toilet bliver spærret af for adgang. ”Det er nye tider med nye tiltag ift. Coranaen, men mon ikke der venter os en god og spændende sæson alligevel. Vi glæder os meget til at starte op igen” slutter Winnie af.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om klubben og træningstider kan du se nærmere på hjemmesiden www.saeby-judo.dk

Skriv en kommentar......