d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Nordicals Vendsyssel opruster: Satser på Vestkysten

10. august 2020 - kl.0:37 - af:

Simon-Wiehl-erhvervsmægler-i-Nordicals

Den nordjyske erhvervsmæglerforretning ansætter ny mand til at styrke positionen i den vestlige del af Vendsyssel.

Der er travlt i det nordjyske, og det har Nordicals Vendsyssel taget konsekvensen af. Erhvervsmæglerholdet bliver nemlig nu forstærket af Simon Wiehl, der kommer fra en stilling som boligmægler i Hjørring. Han skal være med til styrke Nordicals i byer i Hjørring Kommune.

”Jeg kender Nordicals som en ordentlig, ambitiøs og dybt professionel aktør, og både virksomhedens værdier og visioner er noget, jeg i høj grad kan spejle mig i,” siger Simon Wiehl og tilføjer:

”Jeg er født og opvokset i Sindal, og jeg kender området og dets styrker og svagheder. Jeg er sikker på, at jeg kan bidrage med solid, lokalforankret rådgivning til vores kunder, og jeg glæder mig til at løfte Nordicals her på egnen.”

Nordicals Vendsyssel dækker i dag det nordligste Jylland fra kontoret Frederikshavn.

Skriv en kommentar......