d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Forestående trafiksikkerhedsprojekter i Sæby

10. august 2020 - kl.8:16 - af:

Cykel_voksen

Teknisk Udvalg følger på udvalgets næste møde den 10. august op på Trafiksikkerhedsudvalgets aktivitetsplanen for 2020, som blev godkendt i starten af maj. den 4. maj.

Trafiksikkerhedsudvalget ønsker at udføre 5 projekter i år.

I Sæby gælder dette bl.a. Toftevænget. Her ønskes der en lukning af del af Toftevænget for at sikre bedre forhold for cyklisterne. Toftevænget er en del af den anbefalede skolevej samt en naturlig forbindelse mellem den vestlige og østlige del af Sæby, hvorfor der kommer mange cyklister. For at gøre forholdene mere trafiksikre for cyklisterne lukkes Toftevænget med kantstensheller.

Ved kulturhus Manegen etableres kantsten mellem cykelsti og parkeringsplads samt spærrebom for at forhindre bilkørsel på cykelstien. Den måde, arealet er udformet på nu, gør, at der er bakkende biler på cykelstien, da mange benytter arealet til parkering. Ved at sætte en kantsten og rykke bommene bliver der mere trygt på cykelstien for de bløde trafikanter. Det er et ønske, at forholdene for de bløde trafikanter forbedres.

Tekst: Per Rye

 

Skriv en kommentar......