d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Svar på Læserbrev:
Vil Sæby ikke ha’ turister?

7. august 2020 - kl.8:42 - af:

Jette

Mandag kunne man i Nordjyske læse et indlæg fra Carsten Feldbæk, der havde været turist i Sæby.

Sæby Handelsstandsforenings nye formand Jette Johansen, har her svaret på kritikken.

Det er en meget trist læsning at i som turister ikke har følt jer velkommen i vores dejlige by Sæby, det er en stor og vigtig del af traditioner i vores dejlige by at have turister.

Jeg håber af hele mit hjerte at i foruden oplevelsen med turistkontoret havde et dejligt besøg og at i nød vores hyggelige og nærværende by, at i fik tid til at besøge vores dejlige havn og måske endda også fik tid til at gå en tur i skoven med den gennemløbende å som giver en dejlig ro.

Det er desværre ikke Sæby handelsstandsforening som driver eller har drevet turistkontoret i byen, her må vores turistforening svare for sig og personligt er jeg oprigtig ked af valget om at lukke vores turistkontor i byen. 

Vi har i Sæby en årelang tradition om at tage os rigtig godt af vores turister, og det vil vi i handelsstandsforeningen kæmpe for at vi bliver ved med i fremtiden, der er mange arbejdspladser i byen som er afhængelige af at vores turister føler sig velkommen, og at de har lyst til at besøge Sæby igen, samt anbefale Sæby som næste ferie destination. Derfor er vi også utrolig stolte af at vi i 2019 fik en anden plads, som den destination der havde den bedste turist service og oplevelse.

Vi i Sæby Handelsstads bestyrelse arbejder derfor benhårdt for at kunne komme til at lave hyggelige arrangementer i byen igen, som efterlever restriktionerne for COVID 19, til glæde for alle dem som besøger os.

Hvordan fremtiden ser ud for vores turistkontor ved jeg desværre ikke, men vil love dig og alle vores øvrige gæster i byen at vi vil gøre alt for at i får en rigtig god oplevelse i vores skønne by trods alt.

 Jeg kan kun sige at Sæby i rigtig mange år har elsket at have turister og det vil vi fortsat elske 😊

Med ønske om en rigtig dejlig sommer

Jette Johansen

Sæby Handelsstandsforening
Formand  

 

En kommentar til: “Svar på Læserbrev:
Vil Sæby ikke ha’ turister?”

 1. Carsten Jørgensen den: 7 august - 2020 22:54

  Et virkeligt flot og underbygget svar til en af vores turister og besøgende til Sæby og omegn..
  Vi har en utrolig arbejdsom handelsstadsforening her i Sæby, men de kan ikke gøre det alene.. Jeg tror ikke, der er mange i Sæby og omegn ja enddog i Frederikshavn og Skagen, der tror ret meget på det nye turist fremstød med bl.a., Aalborg m.fl., vi vil atter blive overset, måske vil vores borgmester Birgit Hansen blive citeret i diverse medier og måske høste lidt billig populistisk points, men det vare, forhåbentligt, ikke evigt!
  Vi i Sæby, bør “takke“ Corona virussen, Sjældent har vi set og oplevet så mange dejlige mennesker/turister og danskere i vores område – glade og klar til at bruge lidt af deres feriepenge her i byen… SKØNT.. og TAK for det…👍
  En sidste ting kig en gang ned på vores dejlige havn, fyldt med lystbåde og glade sejlere, besøgende og andre, HVOR ser den dog “røv”syg ud.. ingen beplantning eller andet, sejlerne kan ikke føle sig ret velkommen!
  Fortsat go’ oplevelse i Sæby..

Skriv en kommentar......