d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Prinsens Musikkorps i fuld galop på Sæby Torv

5. august 2020 - kl.17:15 - af:

Prinsens Musikkorps

Det var et veloplagt orkester, der efter 6 måneder uden koncerter, grundet Covid-19, gæstede Torvet i Sæby.

Som dirigenten sagde: ”Vi har glædet os helt vildt. I 6 måneder har vi ventet på at få lov, så tak fordi I trodser vejret og kigger forbi”.

Koncerten, der reelt er den første rigtige af sin slags på Torvet i år, samlede mange mennesker, både stående og siddende.

Alle fik de en fantastisk oplevelse med hjem, og det skortede da derfor heller ikke på klapsalver, til de 16 musikere under den 60 minutter lange koncert, der indeholdt masser af iørefaldende musik, krydret med orkestrets dygtige musikere som solister.

Flere af byens forretningsdrivende måtte da også lige forbi og mærke stemningen, som har været savnet længe. ”Det er lige så jeg får gåsehud”, lød det fra en lokal kludekræmmer, inden han skyndte sig retur til butikken.

Prinsens Musikkorps er et af forsvarets 3 professionelle messingorkestre bestående af 16 professionelle musikere. Orkestret har dagligt til huse på Skive Kaserne. Musikkorpset tjener både Kongehuset, Forsvaret og den danske befolkning. Derfor spiller orkesteret både ved forskellige officielle begivenheder hos Kongehuset og Forsvaret samt en lang række civile koncerter for et bredt publikum.

 

Skriv en kommentar......