d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Velholdt fritidshus med havudsigt

2. august 2020 - kl.11:48 - af:

IST_8100000263_10 copy

home Sæby – Læsø: På egen grund ved strand, hav og skov samt bykerne og havnemiljø.

Fritidshuset her på Strandgården 17 står i en så velholdt stand, at det er lige til at overtage og lige til at tage i brug fra første dag. Og du vil hurtigt opdage, at Strandgården ikke uden grund er et særdeles attraktivt sted at kunne tilbringe fridage og ferier.

Her er nemlig ikke bare ganske kort afstand ned til stranden, der er også den skønneste havudsigt fra huset og grunden – noget man vægter særligt højt her i den veldrevne sommerhusforening. Den korte afstand til vandet komplementeres af nærhed til andre gode tilbud i området: Du kan handle i supermarkedet på campingpladsen, du kan følge strandpromenaden ind til havnen og den gamle bykerne, og også de smukke grønne rammer i skoven og Nellemanns Have er der blot kort gåafstand til.

Huset er oprindeligt opført i 1979, og i mange år stod det ganske ubenyttet hen. I 2008-2009 fik det så en stor og gennemgribende renovering, hvor blandt andet rørføring, badeværelse og køkken blev ført ajour i en enkel og tidløs stil. Selve indretningen består af et opholdsafsnit med køkken og stue i åben forbindelse. Herfra er der udgang til to terrasser – en delvist overdækket mod sydvest og en østvendt terrasse med skydedør og morgensol. Huset rummer desuden tre værelser, der alle har opbevaringsplads i indbyggede skabe. Og endelig er her et lyst og helt enkelt brusebadeværelse.

Enkelt og også overskueligt er i det hele taget to gode tillægsord at knytte til huset. Her er afslapning i højsædet, og der er således ikke alt muligt, der hele tiden skal passes og plejes – hverken ude eller inde. I stedet kan man nyde freden, roen og den skønne udsigt.

Huset er da også en særdeles god udlejningsinvestering. Typisk kan det lejes ud i perioden fra påske til efterårsferien med en årlig lejeindtægt på omkring 45.000 kr. For resten af 2020 og en lille håndfuld uger i 2021 foreligger der da også formidlingsaftale hos Sol & Strand.

Alt i alt får du her et skønt fritidshus – både til eget brug og til udlejning. Det ligger virkelig velplaceret med kort afstand til by, skov og strand. Og udsigten i sig selv er det svært at få nok af.

Kontantpris: 1.845.000

Udbetaling: 95.000

Ejerudgifter pr. måned: 1.598

Boligareal: 52 m2

Grundareal: 810 m2

Skriv en kommentar......