d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Flot villa på Kilden med udsigt over Frederikshavn og havet

1. august 2020 - kl.0:40 - af:

Ejendommen kopier

Nybolig Sæby: Kilden ligger tæt ved Vandværksskoven som har et rigt dyreliv, stisystemer både for gående, løbende og cyklister. Der er også kort vej til Cloostårnet, hvorfra udsigten er endnu bedre ud over spidsen af Danmark. Kvarteret er med stilleveje og derfor et oplagt lege/hyggeområde for børn og voksne.

Når man ankommer til adressen Spicavej 13 og 15 åbner der sig en flot udsigt ud over skoven og byen. Sælger har valgt at købe to grunde fra start af, for at få den fulde virkning af grunden og udsigten, og huset er beliggende på nr. 13. Så hvis ny køber ønsker at frasælge den ene grund, så er det fuldt muligt. I haven ligger der i dag et flot ca. 26 m2 stort orangeri, hvor gulvet er isoleret således at man kan bruge det fra tidligt forår til sent efterår, både til planter og hyggeligt vennelag. Derudover er der forskellige frugttræer samt god beplantning af buske og stedsegrønt på grunden. Ejer har opført en stor carport med et udhus bagved. Terrassen som er fliselagt, går hele vejen rundt om huset og der er solid og flot afskærmning mod haven.

Huset er opført i 2006 og er på 191 m2 beboelse fordelt på 2 etager. Huset er et svensk typehus fra Bovik, opført i træ og med sorte betontagsten. Der er gulvvarme i hele stueplan. Fra entreen er der adgang til et stort badeværelse med bruseniche. Der ligger også 4 gode store værelser i stueplan. Fra gangen kommer man videre ind til køkken/alrum, her er en dejlig stor karnap som giver et fint lysindfald. I alrummet er der god plads til et langbord og herfra er der udgang til terrassen. Køkkenet er et Svane køkken, lyst og med god skabsplads samt bordplads.

På 1. sal er der et værelse som bliver benyttet som kontor og et stort soveværelse med altan, hvorfra man har en flot havudsigt. Tilknyttet soveværelset er der et fint badeværelse med bruser og spabad. Det sidste rum på 1. sal er selve stuen, hvorfra man har en fantastisk havudsigt fra de mange vinduer i gavlen, selv når man sidder i sofaen. Der er masser af flot grøn udsigt, og når man taler om “grønt”, så er et træhus jo noget af det mest “grønne” man kan bo i. Indeklimaet er supergodt og indretningsmulighederne utallige og ændringer er ofte nogle gange nemmere at gennemføre end i et murstenshus.

Ring til os på tlf. 9840 1200 og bestil en fremvisning af denne flotte villa med parklignende grund og virkelig flotte udsigt ind over Frederikshavn og ud over havet mod Læsø.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9900/spicavej/105085/933411

Sag nr.: 933411

Adresse: Spicavej 13, 9900 Frederikshavn

Kontant pris: Kr. 2.995.000,-

Udbetaling: Kr. 150.000,-

Ejerudgift pr. md.: Kr. 2.625,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 12.161,-/10.689,-

Bolig areal: 191 m2

Grund: 1.987 m2

Stue/vær.: 1/6

Opført: 2006

Energimærke: B

Skriv en kommentar......