d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"



Vi glæder os umådeligt meget til at høre svensk i gaderne igen

31. juli 2020 - kl.8:05 - af:

rene_zeeberg_med_logo

Det er 139 dage siden udenrigsministeriet helt eller delvist frarådede danskerne at rejse til Sverige, men i dag er det nu ændret så der ikke længere er nogen begrænsninger på for rejsende til og fra Sverige.

Det glæder Turisthus Nords direktør Rene Zeeberg, der er kommet med denne udtalelse:

“Det er enormt glædeligt at vi nu har fri adgang til alle vores fire nærmarkeder – Danmark, Norge, Tyskland og nu heldigvis også Sverige! Herfra kommer langt størstedelen af vores gæster, og det betyder at verden begynder at ligne sig selv – selvom meget er forandret.

Det er klart at vi med Stena Line som vigtig operatør ser frem til igen at kunne modtage svenskerne. Det er et vigtigt marked for os – både for kommunen, for Frederikshavn som by og for Stena Line. Så det er en glædelig dag i dag hvor tilstandene er ved at normalisere sig.

Vi er klar til at tage imod – vi har et handelsliv og nogle vigtige hoteller som står klar. Herunder er Scandic The Reef helt central i værdikæden.

Hos turistforeningen Turisthus Nord har vi allerede tidligere idag trykket på marketingsknappen til Sverige. Vi satte i sagens natur alt i bero på Sverige da Mette Frederiksen lukkede Danmark i marts. Men nu er vi klar sammen med VisitDenmark og Stena Line til at synliggøre vores område.

Og så glæder vi os umådeligt meget til at høre svensk i gaderne igen”.

Skriv en kommentar......