d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Ubudne gæster har kørt ræs på Ørnedalsbanen

30. juli 2020 - kl.9:26 - af:

ørnedalsbanen2_600x250

I perioden fra tirsdag eftermiddag til onsdag morgen har nogle personer “hygget” sig på Ørnedalsbanen med hærværk på banen og med at køre race i to af klubbens biler.

Personerne har skaffet sig adgang gennem indhegningen på Frederikshavn-Sæby Auto Sports bane ved Sæby, og har her fået startet 2 af foreningens biler, for derefter at køre rundt på banen, som ellers trængte til ro ovenpå weekends folkerace-arrangement.

Nogle af foreningens medlemmer opdagede her til morgen, at 2 af foreningens biler var blevet startet, selv om batterierne var pillet af, og der er en hovedafbryder der skal aktiveres, før det kan lade sig gøre at starte bilerne.

Klubformand Camilla Andersen siger, at det er rigtig kedeligt, da klubben jo er en frivillig forening, der bruger meget tid og mange kræfter på at passe stedet og foreningens biler. Hun ville hellere have, at folk kom, når der var åbent hus, og folk den dag kunne forsøge sig og få informationer om foreningen, og at der jo også er en grund til, at banen er hegnet inde.

Har du set eller hørt noget vil foreningen gerne høre fra dig.

Skriv en kommentar......