d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Nybolig Sæby:
Familiebolig i Sulbæk

28. juli 2020 - kl.9:54 - af:

Ejendommen kopier

Midt mellem Sæby og Frederikshavn ligger Sulbæk og her ligger dette hus på lukket villavej. Området ved Sulbæk byder skønne omgivelser med kort afstand til stranden, som ligger på den anden side af hovedvejen og her kan man nyde den flotte solopgang, fiskemuligheder og ellers bare nyde den skønne sandstrand.

For enden af Birkevej ligger dette arkitekttegnet hus, hvor man ankommer til en indkørsel hvor man kan køre direkte ind i carporten, som har en god bredde og i enden af denne ligger der er også et udhus/værksted.

Velkommen indenfor i entreen, hvor der er adgang til værelsesafdelingen, alrummet og et gæstetoilet. Alrummet byder indenfor og man fornemmer straks at det er centeret i huset – der er også her at træpilleovnen står placeret. Alrummet fører videre til den fine og hyggelige stue med stort skydeparti til terrassen, lukket pejseindsats og man fornemmer at her er hyggeligt at opholde sig. Fra alrummet er der også adgang til det oprindelige køkken, hvor der også er adgang til husets bryggers. Fra alrummet kommer bl.a. også videre til fordelingsgangen, hvor der er to værelser, soveværelse og badeværelse med badekar med brus.

Et klassisk hus, der passer perfekt til familien som ønsker plads og muligheden for selv at danne sine egne omgivelser.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/birkevej/105085/933350

Sag nr.: 933350

Adresse: Birkevej 20, Sulbæk, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 895.000,-

Udbetaling: Kr. 45.000,-

Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.553,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 3.680,-/3.231,-

Bolig areal: 158 m2

Grund: 717 m2

Stue/vær.: 1/3

Opført: 1969

Energimærke: F

Skriv en kommentar......