d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Rummeligt byhus med egen garage

25. juli 2020 - kl.9:20 - af:

MO_8100000275_3 kopier

home Sæby – Læsø: Nem gårdhave og helt central adresse

Huset her i Skolegade 5 tilbyder noget så sjældent som en særdeles rummelig og velholdt bolig kombineret med egen garage og en nem, overskuelig gårdhave på en af de mest centrale adresser i byen – med torvet og gågaden lige rundt om hjørnet og med gå- og cykelafstand til stort set alle praktiske og rekreative gøremål i det daglige.

Opførelsesåret kan dateres tilbage til 1897, og dermed får du en rigtig god blanding af den gamle form for charme, der hører sig til for en ejendom midt i den gamle del af byen, og den moderne, opdaterede komfort, som gør det både rart og praktisk at bo her – også for en familie med brug for god plads omkring sig.

Her er nemlig hele 181 m2 bolig fordelt på halvandet plan, og dertil kommer et baghus med garage og opbevaringsplads på yderligere 43 m2. Sidst men ikke mindst tæller grunden 396 m2. Standen på det hele er god, her er foretaget løbende vedligehold, og af de seneste større opdateringer og forbedringer er det især værd at fremhæve, at vinduerne blev udskiftet i 2010, samt at køkken og baggang i 2016 fik nyt inventar fra Vordingborg Køkkenet.

Selve planløsningen er i stueplan disponeret med en meget rummelig entré af værelses- eller kontorstørrelse, hvorfra der er videre adgang til samtlige afsnit i dette plan: husets badeværelse med gulvvarme, baggangen med udgang til gårdhaven, et værelse med indbygget skabsplads og opholdsafdelingen, hvor en rummelig vinkelstue ligger i åben forbindelse med spisekøkkenet. Fra baggangen med bryggersfaciliteter er der trappe til førstesalen, som er indrettet med en møblérbar repos og tre værelser – med andre ord en oplagt afdeling for familiens juniorer.

Udenfor er der med både garage og en lang indkørsel plads til parkering af flere køretøjer – eller til eksempelvis trailer eller campingvogn. I baghuset er der god bonusplads til opbevaring under taget, og i den helt lukkede gårdhave er kvadratmeterne også ganske veludnyttede. Med flisebelægning over det hele, er det nemt at holde . Og ellers er det blot at placere borde og stole strategisk efter sol og læ – det samme gælder for krukker med krydderurter og andet grønt.

Alt i alt får du her en velholdt og rummelig bolig, som ligger helt centralt og alligevel både byder på god plads til parkering og nem havehygge.

Kontantpris: 1.495.000

Udbetaling: 75.000

Ejerudgifter pr. måned: 1.787

Energimærkekarakter: E

Boligareal: 181 m2

Garage/udhus: 43 m2

Grundareal: 396 m2

Skriv en kommentar......